D.D.u.-2.1

D.D.u. 2.1 , poliglotul echipajului si specialistul in realtii publice cu bastinosii, este un android cu nevoi speciale. Materialul genetic implementat in el  este colectat din baza de gene a Federatiei Oltenilor Galactici, dar intregul mechanism a fost asamblat si reconditinoat in halele de pe Obor, lucru care duce cateodata la aparitia unor mici bug-uri in programul de  baza sau extrem de rar a unor incalcari a protocolului de functionare.

Cu alte cuvinte, Federatia ne-a trimis in misiune cu un robot putin defect, dar cum nici eu si nici doctorul Kush nu functionam ca doua ceasuri elvetiene, nu ne putem plange de robotelul nostru. La ce buget ne-a alocat Federatia pentru expeditie ar trebui sa fim multumiti ca nu ne-a trimis un expresor de cafea.

Cum doctorul inca studiza botanica prin munti, am fost singur la astroport, pentru a-mi ridica androidul, proapat sosit de acasa, de l-a incarcat.  D.D.u. 2.1 ma astepta deja in parcarea astroportului, nerabdator (atat cat poate fi de nerabadator un android) pentru marea noastra aventura.

Chiar daca stiu ca este pe jumatate masina (era sa scriu corporatist din gresela), am simtit nevoia sa-l in ofer o primre traditionala Canariota, pentru a simti si el prin circuitele lui oxidate, ce inseamna cu adevarat viata la frontiera si cat de dificila este viata la frontiera.

 

Dupa doar 3 minute de navigat si 4 pufuri, situatia incepe sa se schimbe usor….

 

Dupa 10 minute…situatia face iar schimbare, devenind dramatica. D.D.u. incepe sa isi descopere valentele regizorale. Deja simt ca in dreapta mea se afla Steven Speilberg si tocmai filmam a 23 parte din Fast and Furious (versiunea spatiala).Pacat ca este intuneric si el vrea sa faca asta cu frezerul smart. La faza asta niveul de smart al frezerului il depaseste pec e al androidului…

 

Acum zace putin la incarcat…Pana sa ajungem in baza s-a blocat si atrebuit sa ii dau un mic restart. Am sa revin cand il reactivez, cu noi amanunte.

Pana atunci…Ceruri senine!

Capitan J. Cuc, over and out!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s