D.D.u.-2.1

D.D.u. 2.1, poliglotul echipajului si specialistul in relatii publice cu bastinosii, este un android cu nevoi speciale. Materialul genetic implementat in el  este colectat din baza de gene a Federatiei Oltenilor Galactici, dar intregul mecanism a fost asamblat si reconditionat in halele de pe Obor, lucru care duce cateodata la aparitia unor mici bug-uri in programul de baza sau, extrem de rar, a unor incalcari a protocolului de functionare.

Cu alte cuvinte, Federatia ne-a trimis in misiune cu un robot putin defect, dar cum nici eu si nici doctorul Kush nu functionam ca doua ceasuri elvetiene, nu ne putem plange de robotelul nostru. La ce buget ne-a alocat Federatia pentru expeditie, ar trebui sa fim multumiti ca nu ne-a trimis un espressor de cafea.

Cum doctorul inca studiaza botanica prin munti, am fost singur la astroport pentru a-mi ridica androidul, proaspat sosit de acasa, de la incarcat. D.D.u. 2.1 ma astepta deja in parcarea astroportului, nerabdator (atat cat poate fi de nerabadator un android), pentru marea noastra aventura.

Chiar daca stiu ca este pe jumatate masina (era sa scriu corporatist din greseala), am simtit nevoia sa-i ofer o primire traditionala Canariota, pentru a simti si el, prin circuitele lui oxidate, ce inseamna cu adevarat viata la frontiera si cat de dificila este ea.

Dupa doar 3 minute de navigat si 4 pufuri, situatia incepe sa se schimbe usor….

Dupa 10 minute… situatia face iar schimbare, devenind dramatica. D.D.u. incepe sa isi descopere valentele regizorale. Deja simt ca in dreapta mea se afla Steven Spielberg si tocmai filmam a 23a parte din Fast and Furious (versiunea spatiala). Pacat ca este intuneric si el vrea sa faca asta cu fazerul smart. La faza asta nivelul de smart al fazerului il depaseste pe cel al androidului…

Acum zace putin la incarcat… Pana sa ajungem in baza s-a blocat si a trebuit sa ii dau un mic restart. Am sa revin cand il reactivez, cu noi amanunte.

Pana atunci… Ceruri senine!

Capitan J. Cuc, over and out!

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s