40

Cu 40 de ani in urma, atunci cand filmarile la serialul Claudiu incepeau in forta, cu decoruri sarace si buget limitat, in epoca de Aur si Foame a Romaniei, nimeni nu credea ca voi ajunge aici, in sezonul al patruzecilea, sa scriu aceste randuri de multumire tuturor celor care au facut acest serial tragicomic sa ajunga pana la episodul curent.

Voi incepe prin a asterne aprecierile si multumirile mele umile in aceste randuri pentru cei care joaca alaturi de mine in serial inca de la primele episoade. Si chiar daca stiu ca unii inca faceti acest lucru din cauza lipsei altor oferte mai bune, sau a clauzelor contractuale pe care le-ati semnat cu noua luni inainte de filmari, eu va apreciez prezenta in serialul meu, si va multumesc pentru ca inca ma mai suportati pe platourile de filmare. Nu va faceti griji, chiar daca am imbatranit 40 de ani, sunt acelasi Claudiu care am fost mereu.

Tin sa le multumesc si celor care au luat parte la filmari pe parcursul tuturor acestor sezoane, dar acum nu mai fac parte din poveste. Rolul vostru, scurt sau lung, ramane apreciat. Fara voi, povestea nu ar fi fost la fel. Va multumesc pentru pentru oportunitatea de a invata de la voi si pentru substanta pe care ati conferit-o filmului meu.

Chiar daca ati interpretat personaje negative sau doar figuranti de-un episod, toti m-ati invatat cate ceva, si pentru asta inchin aceste randuri in cinstea voastra. Va multumesc pentru ca ati facut parte din distributia filmului meu.

Celor nou intrati pe platourile mele de filmare, tin sa le urez un cald bine ati venit, si sa le ofer toata gratitudinea mea pentru ca au ales (unii poate fara sa vrea) sa joace in filmul meu. Voi sunteti cei ce tineti inca pe micile ecrane imaginare acest serial. Fara voi poate povestea nu ar mai fi atat de interesanta. Ne aflam, totusi, la al patruzecilea sezon si inca suntem pe val.

M-am trezit mai batran in aceasta dimineata. La fel de imatur, bipolar si chel, dar cu prefixul schimbat. Si nu schimbat in bine, ci in cifra 4, care sunt sigur ca este o cifra fatidica, undeva intr-o cultura foarte indepartata sau foarte veche.

Tin sa va mai multumesc inca o data tuturor celor care ati luat parte la aceasta continua aventura. Iar acum, dupa ce am terminat de pupat funduri, este timpul sa ne punem iar pe treaba. Sezonul 41 nu se va filma singur.

13 gânduri despre “40

      1. Pestisorii aurii pot avea orice,de aia sunt pestisori care indeplinesc dorintele…primele dorinte implinite..sunt ale lor:)))

        Apreciază

      1. Nope,China e pe black list la mn:))))))is not a koy fish, merge si o biban de Dunare, prea ne-am obisnuit ce e din afara e mai bun…ne-a potolit China cu totul:))))

        Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu