Voi arde in iad dupa … (repostare)

Oare crezi ca atunci cand un barbat iti va vedea portofoliul tau bogat de pe retelele de socializare si se va opri asupra selfieurilor tale cu buzele tuguiate, se va gandi la cum le va saruta pasional? Te asigur ca nu avem o imaginatie asa romantica cum iti place tie sa crezi, cu toate ca in mare parte ai avea dreptate. Se va gandi la ele, dar in cu totul alte moduri. Nu iti face insa griji, in imaginatia lui vei avea aceeasi fata pasionala ca in pozele de pe Facebook. Sper doar sa nu fii vegetariana si sa iti placa carnea.

Si daca tot suntem la poze, crede-ma ca stim toti motivul pentru care iti incape doare jumatate de corp in poze. Decolteul ala, oricat de apetisant ar fi, nu ne poate vraji chiar asa rau. Stim ca silueta ta este silfida, doar cand iti faci poze din profil. Si crede-ma ca si telefoanele noastre au filtre de infrumusetare, asa ca nu te mai chinui aiurea, stim ca nu arati ca in poze…

-Esti un misogin! ma intrerupe Canapeaua.

-Stiu… Am sa ard in iad pentru postarea asta! ii raspund ranjind, continuand sa imi tastez frustrarile la laptopul tabacit, din fata mea.

-Nu poti posta asa ceva! continua ea enervant. O sa ranesti o gramada de persoane cu tampenia asta. Femeile sunt fiinte delicate… nu poti sa le vorbesti asa…

-Sunt delicate? Puii mei… si noi cum suntem? Nu iesim toti din aceeasi gaura, dupa acelasi proces? Noi suntem de piatra, sau ce?

Continua sa bodogoneasca, iar eu continui sa scriu, lasand ca galagia din jurul meu sa se trasforme in zgomot de fundal. Dar daca am inceput, ce rost mai are sa ma mai opresc acum, nu?!

…stim ca nu arati ca in poze.

Iar acum vei spune probabil ca sunt doar un barbat nesimtit si misogin care nu stie sa respecte o femeie. Si probabil ai avea dreptate sa spui lucrurile astea despre mine. Doar ca pe mine nu ma deranjeaza atunci cand cineva are dreptate.

Dar nu din vina mea am ajuns sa vad lucrurile asa. Tot tu mi-ai deschis ochii, si inainte de a ma face nesimtit si misogin pentru tot ce ti-am spus mai sus, vreau doar sa mai spun ceva, dupa care te las prada comentariilor tale acide.

Ai analizat vreodata dansul si coregrafia unei gagici care se dezbraca pentru bani? Ce pozitii si scene simuleaza ea barbatului caruia ii este adresat momentul artistic? Acum compara-le cu cele pe care le face un striper tipei care-l plateste si se agita ca o disperata de viata.

Gandeste-te bine la asta! Nu noi va jignim, nu noi va injosim, nu noi va transformam in panaramele din pozele de profil de pe retelele de socializare. Voi o faceti… noi doar intram in jocul vostru.

Acum puteti sa ma faceti praf. Nu plec nicaieri.

-Astazi dormi in dormitor! tipa Canapeaua cand lovesc tasta ENTER si ma las prada lupilor.

10 gânduri despre “Voi arde in iad dupa … (repostare)

Lasă un comentariu