Manolo

Cum doctorul Kush si cu mine suntem mai tot timpul plecati in misiuni, iar Mesh este disparut in continuare, baza noastra ramane foarte mult timp nesupravegheata. Nu ma pot baza pe duzina de colonisti germyieni octogenari, care misuna prin baza precum mortii din Walking Dead si nici pe D.d.u.2.1, care este inca la incarcat si va sosi la frontiera abia spre sfarsitul saptamanii.

Dar astazi ne-am tras gardian la baza. Bine…mai mult paznic, dar lui sa nu ii spuneti asta. Il cheama Manolo si are centura neagra cu 5 dani. In CV-ul lui scria ca ar fi var de-al doilea cu Chuck Norris, iar cum noi avem buget de nivelul zaharului din Pepsi Max si nu ne permitem sa-l angajam pe varu-sau, ne-am multumit si cu el.  Noi, cei din Federatia Oltenilor Galactici tot timpul am apreciat pe cei ce se ofera sa faca munca voluntara in folosul comunitatii…

Dar Manolo nu  stie asta. I-am spus ca il vom plati daca trece de perioada de 3 luni de proba. Nu ne facem griji ca va trece… Noi oricum plecam peste o luna. Daca va intalniti cu el sa nu ii spuneti nici acest lucru…E mai bine sa nu stie.  Atasez totusi o poza cu el, pentru a fi sigur ca planul nostru de a angaja sclavi pe plantatie nu va da gres.

maoo

Atat eu cat si Kush ne putem vedea de treaba linistiti. Eu spal niste rufe la mana, iar el se da cu crema si isi usuca parul. Foarte masculin. Usor, usor ne transformam in niste printese.

Dar acum avem Dragon sa ne pazeasca. Hola, Manolo!

Publicitate

2 gânduri despre “Manolo

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s