D.

Durerea ar putea sa iti fie cel mai bun prieten. Niciodata nu spune minciuni, e directa si sincera tot timpul, ar putea sa devina amicul perfect, daca nu ar avea prostul obicei de a aparea neanuntat, in cele mai nepotrivite momente. Nu suna, nu da mesaje, iar atunci cand te trezesti cu ea pe cap fii sigur ca a intrat direct, fara sa mai bata.

Poate parea grabita, dar nu te lasa inselat de aparente… nu va fi niciodata pe fuga si intotdeauna isi va face timp pentru tine. Nu stiu cati din amicii tai mai fac acest lucru, dar sunt sigur ca cei care o fac sunt rari si ii tii aproape de casa.

Nu te va lasa niciodata singur, ancorandu-se de trupul tau, prin zeci de carlige ruginite, a caror mangaiere de matase nu te va lasa sa dormi. Va fi langa tine in miez de noapte sau te vei trezi in bratele ei la rasarit de soare, dar, odata prezenta in viata ta, nu te va parasi.

Iti va arata greselile si chiar daca nu te va ajuta sa le indrepti, nu te va lasa niciodata sa le uiti. Si te asigur ca va sta mereu in umbra ta, asteptand pasul gresit. Prietenul tau rabdator va fi acolo cand il vei face. Are tot timpul tau din lume.

De fiecare data cand vei incepe sa zbori, ea este cea care te va readuce cu picioarele pe pamant, indiferent de inaltime. Si niciodata nu iti va deschide parasuta, pentru ca ea este cel mai bun profesor si stie ca cele mai bune lectii in viata le primesti fara plasa de siguranta.

Durerea ar putea sa iti fie cel mai bun prieten… daca esti sado-masochist.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s