Daca as fii femeie (repostare)

Daca as fi femeie, probabil as avea mai multa minte decat sa imi doresc un tip cu six pack, freza de Johnny Bravo la care se adauga la pachet sprancene frumos pensate de catre acelasi hairstylist care i-a aranjat superb si barba, exact dupa moda Isis 2017. Spun asta pentru ca sunt sigur ca padurarii dupa care s-a inspirat moda Lumberjack nu se penseaza si nu isi trimeaza barba.

Nu mi-as dori nici sa fie imbracat cu haine de ultima moda si nici sa aiba BMW sau orice alta masina inutil de scumpa. Nu as vrea coroane de trandafiri si nici alte cadouri ieftine cu care sa incerce sa ma cumpere, pentru ca mama mi-a spus ca iubirea nu se cumpara. Se gaseste.

Daca as fi femeie, as fi interesata mai mult de gandurile si planurile omului din fata mea, decat de cardurile lui de credit si de conturile bancare. Banii imi pot asigura multe, dar nu si fidelitatea lui. Poti satisface multe nevoi, dar nu si cele esentiale – esentiale intr-o relatie de lunga durata.

Acum, daca ma gandesc mai bine, sunt sigur ca daca as fi femeie, nu as iesi cu unul ca mine. As avea mult mai multa minte.

Un gând despre “Daca as fii femeie (repostare)

Lasă un comentariu