La televizor

Intr-o tara in care toata lumea pirateaza filmele si serialele pe care le urmareste, m-am simtit ca o oaie neagra atunci cand mi-am facut cont si abonament la Netflix, HboGo si Amazon Prime. Dar nu am dat banii pe un smart TV doar pentru a urmari filmulete stupide pe Youtube, asa ca cei 18 euro pe care ii platesc lunar pentru aceste lucruri par a fi o suma rezonabila. Abonamentul de cablu il pastrez doar pentru a urmari meciurile de pseudofotbal de pe DigiSport si doar atat…

Nu sunt atras de vorbaria de la televizor, inutila si plictisitoare, si nici de emisiunile importate de canalele noastre TV. Nu am intelectul destul de elevat pentru a urmari dezbaterile serioase si nici nu sunt destul de cult pentru “MasterChef” sau “Vocea Romaniei”, iar pana voi ajunge sa am capacitatea mentala de a intelege toate aceste capodopere, prefer sa ma rezum doar la filmelele, documentarele si serialele din lista celor trei aplicatii la care platesc abonament. Si am de unde alege…

Stiu ca Game of Thrones, American Gods, Ozark sau Man in the High Castle nu sunt de nivelul lui Las Fierbinti, Inima de tiganca sau Tanar si Nelinistit, dar fac si eu ce pot. Nici filmele din meniul acestor aplicatii nu se pot compara cu blockbusterele lui Chuck Norris si Van Damme difuzate din plin de ProTv si Antena1,  dar eu tot pe Netflix ma uit.

Imi lipseste televiziunea prin cablu numai in seara de Champions League, dar supravietuiesc… si in caz de sevraj acut de fotbal de calitate, joc o FIFA in retea si rezolv problema.

Singurele lucruri care imi lipsesc cu adevarat sunt lungile si desele pauze de publicitate, impreuna cu mesajele de interes national. Lipsa lor te poate rupe complet de realitate. Este foarte greu sa supravietuiesti, daca nu ai vocea de la televizor care sa iti spuna sa bei minim 2 litri de lichid pe zi si sa faci miscare. Iar consultatiile gratuite date de reclamele la medicamente iti pot salva viata… mai ales cand esti balonat sau ai hemoroizi.

Acum, cand ma gandesc mai bine, realizez ca toata ideea asta de televiziune online este doar un balon de sapun… Nu cred ca va putea inlocui vreodata profesionalismul posturilor noastre tv si nici nu va putea egala calitatea programelor prin cablu. Hmmm… se pare ca investitia mea in smartTV nu a fost chiar asa smart.

Ia sa vedem ce e pe Kanal D…

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s