Vacanta placuta!

A fost Ziua Copilului. Donald Trump s-a gandit sa nu vina cu mana goala la petrecere si le-a facut cadou iesirea Americii din lupta impotriva incalzirii globale. Vara lor va fi nelimitata… probabil ca si Vacanta Mare care va veni la pachet cu anotimpul.

Nu vor mai trebui sa isi scoata masinile din zapada, iarna, si probabil vor folosi acelasi set de anvelope tot anul. Singura gheata pe care o vor vedea va fi cea din paharele lor, iar frigul va fi doar senzatia aia de rece pe care o vor simti atunci cand vor deschide usa frigiderului.

Ursii lor polari vor aparea doar in reclama la Coca Cola si toti pinguinii lor vor dansa numai ca Happy Feet. Ei nu vor trebui sa fie ingrijorati de “Balena Albastra”, pentru ca balenele lor au disparut de mult, iar cele din muzee sunt inofensive.

Stratul gros de smog ii va proteja de radiatiile solare, si noaptea le va feri privirile de luminile orbitoare ale stelelor cazatoare. Ploaia acida care va cadea le va dizolva mizeria si nu vor mai fi nevoiti sa recicleze gunoiul.

Ei nu vor trebui se lupte atat pentru planeta. Nu va ma fi nevoie. Donald Trump nu a venit cu mana goala la petrecere.

La multi ani, copii! Si vacanta placuta!

Publicitate

Un gând despre “Vacanta placuta!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s