Misogin moderat

Stiu ca sunt un mincinos notoriu, dar nu am sa mint cand am sa recunosc ca in mine zace un misogin moderat. As putea totusi deforma adevarul si sa dau vina pe barbatii care m-au crescut, pe societate sau epoca in care m-am nascut, dar si acest lucru ar fi doar o alta minciuna, pana la urma. Si stiu ca voi fi injurat de cea mai mare parte a audientei (femeile o ard mai mult pe bloguri decat noi) cand ma voi hazarda sa spun ca misoginismul meu s-a nascut din experientele mele cu regnul feminin.

Dar cu toate ca sunt un misogin moderat (a se citi MODERAT), sunt ferm convins ca in maxim 20 de ani femeile vor ordona si coordona intreaga societate. Ginta lu’ tata va deveni ginta lu’ mama, iar acest lucru, trebuie sa recunosc, ma sperie putin.

Spun asta pentru ca nu stiu cum o sa puteti conduce corect corabia, cu velele voastre rupte de vantul problemelor voastre imaginare. Am vrut sa fiu mai scurt si sa va fac niste frustrate, dar sunt MODERAT. Metaforic vorbind… cum veti invarti Pamantul, cu atat de multa frustrare adunata in voi?

Platim ca fraierii  problemele avute de strabunicile voastre cu strabunicii nostrii, cu toate ca lumea noastra UHD in care traim este diferita total fata de cea alb-negru in care traiau ei. Pana si Iisus si-a schimbat numele de atunci. Acum il cheama Arsenie Boca… intelegeti voi ce vreau sa zic. Chiar cred ca societatea s-a schimbat. A devenit misogina cu homosexualii…

Nu stiu de ce ne tratati ca pe niste retarzi, cat timp voi sunteti cele care aveti o gramada de probleme imaginare si frustrari personale, care intodeauna se rasfrang asupra noastra. Si chiar daca Cosmo & Co. va spun ca noi citim ganduri, o face doar pentru ca sunteti doar niste botaniste si digerati orice vrajeala care vine colorata si ambalata frumos. Nu suntem telepati. Barbatii comunica prin propozitii scurte sau fraze simple si la obiect. Complexitatea, de obicei, ne sperie. Sau suntem prea lenesi ca sa vorbim mult.

Chiar daca voi va credeti niste fiinte complexe, sunteti doar niste primate (ca si noi) complicate. Si asta pentru ca in asta va transforma fituicile voastre dragute pentru a va putea baga apoi pe gat toate produsele pentru care intotdeauna va exista un fraier sau o fraiera (in caz ca e single sau castiga mai mult) care va trebui sa isi futa viata muncind pentru ele.

Si chiar daca ma veti contrazice, asta va fi tot din cauza tampeniilor bagate in cap de Cosmo & Co.! Stiu ca exista posibilitatea sa va spuneti cand cititi aceste randuri ca “cretinul asta nu vorbeste despre mine”, dar va asigur ca cretinul chiar o face!

Si daca nu crezi ca esti o frustrate, te rog sa te uiti prin propriile poze personale si spune-mi in cate nu incerci sa ascunzi ceva care crezi tu ca e un defect de al tau?! Si apoi uita-te cate poze ai facut crezandu-te intr-una din paginile revistei tale preferate? Daca chiar nu ai nici una… atunci, felicitari! Bine ai venit in randul purtatorilor de pula.

Spun asta pentru ca daca te uiti la pozele noastre, ai sa vezi ca ele nu mint si nu ascund probleme imaginare. Inalti, prosti, urati, prea slabi sau cu burta, unii dintre noi chiar cu parul mai rar, grizonat sau mai deloc, asa suntem noi si, fata de voi, stim ca nu are rost sa ascundem aceste lucruri, pentru ca noi cand vindem un produs, nu incercam sa ametim clientul cu ambalajul, pentru ca dupa nu dorim sa avem probleme cu protectia consumatorului, asa cum se intampla din ce in ce mai des in cazul vostru.

Intelegeti ca facem si noi ce putem atunci cand platim pretul frustrarilor voastre imaginare. Iar cele care au avut sau au un mascul in viata lor (si, nu, aici nu ma refer la minorul tau), probabil ati observat pana acum ca atunci cand un purtator de penis are o problema, acea problema este cu adevarat o ecuatie foarte complicata, cu elemente reale si care de obicei va lasa urme. Si nu… nu ma refer la violenta fizica. Ma refer la urme in mersul relatiei, jobului, integritatii lui fizice…. stiti voi… barbatii au probleme cu adevarat reale… nu scoase din filme si reviste.

Probabil veti zice ca si noi, barbatii, am inceput sa ne comportam ca niste purtatoare de fuste in ultima vreme. Dar va asigur ca cei mai hipsteri sau metrosexuali dintre noi fac acest lucru tot pentru a vana cu succes un anumit subgen al speciei voastre. Cocalarul va vana intodeauna pitipoanca si gentlemanul va avea colectie de dive.

Imi pare rau… Am incercat sa fiu doar un misogin MODERAT si poate am exagerat putin. Sau mai mult… Acum depinde de gradul tau de frustrare de la 1 la 10. Te rog sa ma ierti pentru ca nu am vrut sa par jignitor sau, in limbajul tau de lady, offensive

Tot ce am vrut sa spun a fost ca daca orice pasare are o inima si un suflet, la fel, in orice penis pompeaza sange o inima si vibreaza un suflet. Si nu stiu de ce toata ziua pareti uimite de comportamentul nostru de primata? Stam sub umbra aceluiasi copac de milioane de ani.

18 gânduri despre “Misogin moderat

  1. Claudiu,intai am zambit
    dupa zambet m-am uitat in pantaloni si nu am, chiar nu am,
    dar,, daca tu o zici, atunci bine am venit in randul vostru 🙂

    P.s. cine mai pune botul oare la chestiile alea care spala creierul de prin Cosmo&co :)? Ma intreb retoric, desigur

    P.p.s. se vede ca esti furios rau.
    Trece, si maine e o zi
    Si o luam de la capat

    Apreciat de 1 persoană

      1. Acum sa fiu sincer…scriu dintre un foc tot ce scriu și nu recitesc. Așa că în mare…îmi aduc aminte că am fost moderat. Dar acum, după ce am văzut și eu ce am scris, trebuie să recunosc că e prima oară în 4 luni, când scap și eu câinii pe aici. Bine că sunt vaccinati

        Apreciat de 1 persoană

  2. Sincer iti spun…chiar ai dreptate si nu spun asta neaparat pentru ca ma regasesc putin dar observ si in jur si chiar si eu inca ma minunez de cat de multe probleme imaginare ne putem face si cat putem fi de frustrate dar am descoperit recent ca singura cale prin care pot sa nu-mi mai complic atat de tare viata este sa fiu realista si sa recunosc ceea ce simt despre mine sau despre ceilalti, pana la urma,de ce sa tot cautam raspunsuri cand deja le cunoastem?!… In rest,imi plac enorm articolele acestea care reflecta putin din ceea ce mai ganditi voi! Sa mai scrii! 🙂

    Apreciază

Lasă un comentariu