Daca as fi femeie

Daca as fi femeie, probabil as avea mai multa minte decat sa imi doresc un tip cu six pack si freza de Johnny Bravo, la care se adauga la pachet sprancene frumos pensate de catre acelasi hairstylist, care i-a aranjat superb si barba, exact dupa moda Isis 2017. Spun asta pentru ca sunt sigur ca padurarii dupa care s-a insiprat moda Lumberjack nu se penseaza si nu isi trimeaza barba.

Nu mi-as dori nici sa fie imbracat cu haine de ultima moda si nici sa aiba BMW sau orice alta masina inutil de scumpa. Nu as vrea coroane de trandafiri si nici alte cadouri ieftine cu care sa incerce sa ma cumpere, pentru ca mama mi-a spus ca iubirea nu se cumpara. Se gaseste.

Daca as fi femeie, as fi interesata mai mult de gandurile si planurile omului din fata mea, decat de cardurile lui de credit si de conturile bancare. Banii imi pot asigura multe, dar nu si fidelitatea lui. Poti satisface multe nevoi, dar nu si cele esentiale- esentiale intr-o relatie de lunga durata.

Acum, daca ma gandesc mai bine, sunt sigur ca daca as fi femeie, nu as iesi cu unul ca mine. As avea mult mai multa minte.

Publicitate

4 gânduri despre “Daca as fi femeie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s