SAMBATA, DUPA REVELION

 Buna dimineata!

Scriu pentru ca la ora asta chiar nu am nimic mai bun de facut, asa ca vreau sa nu va obisnuiti cu postari chiar atat de dese. As fi putut sa ma joc pe consola, dar ultima achizitie – WATCH DOGS 2 – este atat de incitant incat prefer sa ma bucur de el cu PlayStationul in stand by.

In asteptarea urmatorului joc care sa ma rapeasca pentru cateva zile dintre voi, am decis ca este mai interesant sa va plictisesc cu ineptiile mele cauzate de canile de ceai baute prea des. Asa ca, asezat pe canapeaua rosie, am luat laptopul in brate si am inceput sa trag folosind cuvinte in voi. Tot ca un joc este si asta… pentru mine cel putin.

Astazi este o zi de sambata, care, privita prin hubloul navei mele (ancorate in mijlocul sufrageriei), pare innorata si rece. Cu toate astea, am ceva treaba azi. Prin cuvantul “treaba” nu vreau sa intelegeti ca am ceva de munca. Nu. Am cateva lucruri de facut care ma vor face sa parasesc corabia cu panze rosii si sa imi continui aventurile in alta parte.

Dar despre ele veti citi in viitoarele postari ale canapelei.

Momentan inca sunt la bord, cu ceasca de ceai in mana, tastand si sperand la un semn de viata de la prietenul meu, Dudu, pe care-l astept la cafea de aproape un ceas. Nu am mai primit un semn de la el, de noaptea trecuta… cand mi-a trimis mesajul “A fost cu focuri de artificii, frate!”, urmat apoi de o pleiada de emoticoane, binenteles reprezentand focuri de artificii. Pentru mine a aratat mai degraba ca o imagine cu invadarea Normandiei decat sa ma duca cu gandul la ceva festiv.

Dar nu acesta este cel mai ciudat aspect al mesajului de noaptea trecuta. Il cunosc pe Dudu de o viata. Si nu exagerez cand spun asta. Nu am stiut ca Dudu este ortodox de rit vechi si sarbatoreste Revelionul in februarie. Probabil e de un rit foarte vechi… e, totusi, februarie.

I-am trimis mesaj in dimineata asta…” LA MULTI ANI! MULTA SANATATE SI FERICIRIE IN ANUL CE URMEAZA!”

Acum… daca ma gandesc bine… in loc sa-l astept cu cafea poate ar trebui sa si fac ceva mai festiv. Omul sarbatoreste inca revelionul… ce naiba!? 

Revin mai tarziu. Las canapeaua singura putin. Ma duc sa pregatesc revelionul pentru Dudu. 😉

5 gânduri despre “SAMBATA, DUPA REVELION

Lasă un comentariu